"Diksiya Akademiyası" BAAU-da seminara qatıldı

04.04.2019

Bakı Avrasiya Universitetinin növbəti qonağı "Diksiya Akademiyası"nın təsisçisi və rəhbəri, Cəlalə Nəzəroğlu oldu.Universitetin konfrans zalında keçirilən dəyirmi masada müəllim və tələbələr də iştirak etdi.İki saata yaxın davam edən tədbirdə, Cəlalə Nəzəroğlunun mühazirələrini dinləyən tələbələr,nitq mədəniyyəti,sərbəst və səlis nitq, toplu qarşısında çıxış zamanı həyacanın dəf edilməsi,orfoqrafik və orfoepik danışıq,sözlərin düzgün tələffüzü, diafraqmanın düzgün istifadə olunması, iş görüşməsi zamanı düzgün davranış, "C" və "Ç" səslərinin tələffüzü  barədə geniş məlumat əldə etdilər. Sual-cavab formatında keçirilən seminarda müəllimlər də öz suallarını ünvanladılar. Sonada xatirə şəkli çəkdirildi.