Tələbələrimiz qürur mənbəyimizdir!

29.04.2020

Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyi və Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqı tərəfindən keçirilən ən mötəbər yarışlardan biri olan “Tələbə Baharı” Tələbə Yaradıcılıq Festivalında iştirak edən Bakı Avrasiya Universitetinin tələbələri böyük bir uğur qazanaraq qalib olmuş və Festivalın Qala Gecəsində iştirak üçün haqq qazanıblar.

Tələbələrimiz Nərgiz Əbilova - Dünya Xalqlarının Rəqsləri nominasiyasında 1-ci yerə, Aydan Rüstəmova isə Estrada Musiqisi nominasiyasında 3-cü yerə layiq görülüblər.

Tələbələrimizi bu uğurları münasibətilə ürəkdən təbrik edir və onlara gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzu edirik.

Qeyd edək ki, “ Tələbə Baharı” Tələbə Yaradıcılıq Festivalı 13 ildir keçirilir. Bakı Avrasiya Universiteti isə festival tarixində ilk dəfədir bu tədbirə qatılır.