ANADAN OLMASININ 101-ci İLDÖNÜMÜNDƏ AZƏRBAYCANIN MEMARI HEYDƏR ƏLİYEV: V BEYNƏLXALQ ELMİ ARAŞDIRMALAR KONFRANSI

ANADAN OLMASININ 101-ci İLDÖNÜMÜNDƏ AZƏRBAYCANIN MEMARI HEYDƏR ƏLİYEV: V  BEYNƏLXALQ ELMİ ARAŞDIRMALAR KONFRANSI
  • 08 May 2024

V  Beynəlxalq Elmi Araşdırmalar Konfransı keçirilmişdir. Konfransda  hər iki ölkə üzrə 30-dan artıq tədqiqatçının Ulu Öndər Heydər Əliyevin irsi ilə bağlı məruzələri dinlənilmiş, müzakirələr aparılmışdır. Xüsusilə, gənc tədqiqatçıların Heydər Əliyev irsi ilə bağlı təqdim etdiyi məruzələr iştirakçıların diqqətini cəlb etmişdir.