Elanlar

Bakı Avrasiya Universiteti ilə Türkiyə Respublikasının Niğde Ömer Halisdemir Universiteti 2023/2024-cü tədris ilinin yaz semestri üçün ERASMUS+ mübadilə proqramına qəbul elan edir.

• 25 Dec 2023

Aşağıdakı yerlər üzrə müsabiqə keçirilir.

İnzibati heyətin mobilliyi – 1 yer (müddət - beş gün təcrübə və iki gün səyahət)
Akademik heyətin mobilliyi -1 yer (müddət - beş gün tədris və iki gün səyahət)
Təhsilalanların mobilliyi -1 yer (müddət –bir semester)

Akademik və inzibati heyətin Erasmus+ proqramı çərçivəsində mobillik proqramında iştirakı üçün tələb olunan şərtlər:

• Bakı Avrasiya Universitetinin tam ştatlı işçisi olmaq;
  • İngilis və ya türk dilini mükəmməl bilmək
  • Mövzu üzrə biliklər (yalnız akademik heyət üçün)

Sənədlər:

1. Fənnin sillabusu (tədris mobilliyi üçün)
2. Niyyət məktubu;
3. CV.

Təhsilalanların Erasmus+ proqramı çərçivəsində mobillik proqramında iştirakı üçün tələb olunan şərtlər:

• Tələbələrin ümumi orta balı (ÜOMG) – 71 baldan dan yuxarı olmalı;
  • Magistrantların ümumi orta balı (ÜOMG) – 81 baldan dan yuxarı olmalı;
  • Türk dili C1 səviyyəsində olmalı;

Sənədlər:

• Akademik transkript
  • Niyyət məktubu
  • CV (türk və ya ingilis dilində)
  • Xarici pasport
  • Sertifikatlar (əgər varsa)

Sənədlər [email protected] elektron poçt ünvanına göndərilməlidir.

Müraciət üçün son tarix: 26 yanvar 2024-cü il

Digər Elanlar