Elanlar

“İnformasiya Kommunikasiya Texnologiyaları (İKT) və Riyaziyyatın Müasir Sinergiyası” mövzusunda Respublika Konfransı

• 12 Feb 2024

29 mart 2024-cü il, Bakı

Bakı Avrasiya Universiteti

Konfransın təqvimi

• Konfransın keçirilməsi: 29 mart 2024-cü il

• Xülasə təqdim etmək üçün son tarix: 10 mart 2024-cü il

• Tam mətnlərinin göndərilməsi üçün son tarix: 10 aprel 2024-cü il

• Konfrans materiallarının son nəşr tarixi: 29.04.2024

Konfransda iştirak

·       Konfrans Bakı Avrasiya Universitetində keçiriləcəkdir

·       Konfrans materialı: məqalə

Konfransın əhatə dairəsi və mövzuları

Konfransda aşağıdakı mövzular üzrə tədqiqatların nəticələrinin təqdim olunması nəzərdə tutulur:

·       Verilənlərin analitikası (Data Analytics) və Böyük həcmə malik verilənlər(Big Data)

·       Təhsil sahəsində İKT və Riyaziyyatın sinergiyası

·       Riyazi tətbiqlərin İKT ilə inteqrasiyası

·       Riyazi alqoritmlərin və İKT sistemlərinin təhlükəsizlik aspektləri

·       Riyaziyyat və İKT-nin səhiyyə sahəsinə təsirləri

·       Riyaziyyat və İKT-nin biznesdə və iqtisadiyyatda tətbiqləri

·       Riyaziyyat və İKT-nin sosial sahədə tətbiqləri

·       Blokçeyn texnologiyası və riyaziyyat

Qeyd: Yuxarıda müəyyən edilmiş istiqamətlərə aid olmayan mövzular qəbul edilməyəcəkdir.

Xülasə və yazı qaydaları:

Xülasə 250-400 söz arası 12 şrift 1 aralıqla Azərbaycan, ingilis və rus dillərində göndərilməlidir. Xülasənin sonunda açar sözlər göstərilməlidir.

Məqalə mətninin yazı qaydaları:

Tam mətn 5-10 səhifə, 12 şrift 1 aralıqla xülasələr də daxil olmaqla Azərbaycan, ingilis və ya rus dillərindən birində göndərilməlidir.

Müraciət forması

Word formatında yazılmış məqalənin tam mətnləri 10 aprel  2024-cü il tarixinədək  [email protected]  ünvanına göndərilməldir.

Xülasə qəbul edildikdən sonra qəbul məktubu göndəriləcək.

Konfrans 29 mart 2024-cü il tarixində keçiriləcəkdir.

Məqalələrin tam mətnləri 10.04.2024-cü il tarixinədək  [email protected]  ünvanına göndərilməlidir.

Məqalə mətnləri aşağıdakı qaydada tərtib edilməlidir:

• MS Word redaktoru

• A4 formatı

• 12 ölçülü Times New Roman şrifti

• Sətirlərarası interval – 1

• Mətnin kənar boşluqları – 2 sm

• Mətnin əvvəlində müəllifin  adı və soyadı, iş yeri (təhsil aldığı müəssisə), elmi dərəcəsi(əgər varsa), elmi adı, elektron ünvanı göstərilməlidir

• İstinadlar və ya ədəbiyyat siyahısı ardıcıl təqdim olunmalıdır.

Qeyd: Tərtibata və mövzuya uyğun olmayan, eləcə də konfransda iştirak etməyən müəlliflərin məruzə mətnlərinə konfrans materiallarında yer verilməyəcəkdir.

Ünvan: AZ1110, Azərbaycan Respublikası, Bakı şəhəri, Ak. Həsən Əliyev küçəsi, 135 A

Tel: +994 12 564 63 67(dax.117) E-mail: [email protected]

Digər Elanlar