Elanlar

XI Beynəlxalq Avrasiya Zirvəsi – Elmi tədqiqatlar və cari inkişaf konqresi

22-23 iyun 2023- Göreme / Nevşehir

Bakı Avrasiya Universiteti & İKSAD İnstitutu & Göreme Bələdiyyəsi

(üz-üzə iştirak və onlayn iştirak)

Müraciət və Qeydiyyat Prosesi

Konqres Təqvimi

• Xülasə təqdim etmək üçün son tarix: 10 iyun 2023 (yalnız mücərrəd mətni olan təqdimatlar qəbul edilir)

• Qeydiyyat və ödəniş: 6-12 iyun 2023-cü il

• Proqramın elanı: 14 iyun 2023-cü il

• Tam mətnin təqdim olunma tarixi: 15-30 iyun 2023-cü il tarixləri arasılığında (tam mətni təqdim etmək öhdəliyi yoxdur, yalnız xülasə ilə də qatıla bilərsiniz)

• Göremedə təqdimatlar: 23 iyun 2023-cü il

• Onlayn təqdimatlar: 22-23 iyun 2023-cü il

• Konqres kitabının nəşr tarixi: 10 iyul 2023-cü il

Konqresdə iştirak növü

• Onlayn iştirak və təqdimat: Zoom vasitəsilə həyata keçiriləcək. Giriş parolu konqres proqramında dərc olunacaq.

• Üz-üzə iştirak və təqdimat: Göreme Bələdiyyəsində üzbəüz təqdimat edə bilərsiniz.

Hörmətli alimlər, tədqiqatçılar, aspirantlar!

Akademik tədqiqatların bir-birinə müsbət təsiri birlikdə işləməyi zəruri edir. Multidissiplinar tədqiqatlar işi nəinki hissələrə bölüb asanlaşdırır, həm də yenilik və innovasiyaya təkan verən amil kimi görünür. Sizi müxtəlif sahələri birləşdirən elmi araşdırmalarınızla konqresimizdə iştirak etməyə dəvət edirik.

Tədqiqat sahələri

Sosial, Humanitar və İnzibati Elmlər

Təhsil

Səhiyyə

Mühəndislik

Memarlıq, Planlaşdırma və Dizayn

Akademik tədqiqatlar sahəsində yazılmış bütün orijinal əsərlər

Ərizə forması

• Word formatında yazılmış xülasənizi 10 iyun 2023-cü il tarixinədək [email protected] ünvanına göndərin. Nümunə referat mətni

• Xülasə qiymətləndirmə prosesi orta hesabla 3 gün çəkir. Hakimin qərarı (müsbət/mənfi/düzəliş) dərhal sizinlə paylaşılır.

• Abstraktınız qəbul edildikdən sonra sizə aksept məktubu (pdf) kimi göndəriləcək.

• Qəbul etdikdən sonra ən geci 12 iyun 2023-cü ilə qədər konqres haqqını aşağıdakı hesab nömrəsinə yatıraraq qəbzi göndərməlisiniz.

• Yerləşdirmə ilə onlayn və üzbəüz iştirak üçün ətraflı izahat (ödəniş və s.) aşağıda verilmişdir.

• Konqres proqramı 14 iyun 2023-cü ildə dərc olunacaq. Zəhmət olmasa proqramda adınızı yoxlayın

• Təqdimatlar (üz-üzə 23 iyun 2023-cü il, onlayn 22-23 iyun 2023-cü il). Dərslər nizam-intizam və dil əsasında təşkil olunacaq.

• Onlayn təqdimatlarda sessiyanın sədri/moderatoru olmaq istəyən iştirakçılar müraciətlərini 10 iyun 2023-cü il tarixinədək elektron poçt vasitəsilə bildirməlidirlər.

• Tam mətnlərinizi 15-30 iyun 2023-cü il tarixləri arasında [email protected] ünvanına göndərin. Tam mətn nümunəsi

• Sitat və Biblioqrafiya APA üslubunda tərtib edilməlidir. Tam mətnləriniz ən azı 5 səhifə olmalıdır.

Konqres məkanı

Üzbəüz konqresimiz Bakı Avrasiya Universitetində keçiriləcək.

Onlayn təqdimatlar ZOOM vasitəsilə həyata keçiriləcək

İŞTİRAK HAQQI

Onlayn təqdimatlar 23 iyun 2023-cü il tarixində keçiriləcək

Onlayn iştirak payı: 550 TL, Onlayn iştirak, iki bildiriş: 850 TL

Üzbəüz iştirak haqqı bir yazı üçün 1000 TL, iki yazı üçün 1200 TL-dir.

Azərbaycanlı iştirakçılar üçün onlayn iştirak haqqı: 50 manat

İştirak haqqı nələri əhatə edir?

Kağız təqdimatlar

Konqres kitabında tezislərin və tam mətnlərin nəşri (PDF)

Bütün müəlliflər üçün ayrıca iştirak sertifikatı (onlayn aparıcılar üçün PDF sənədi)

Kafe fasiləsi (üz-üzə iştirakçılar üçün)

Onlayn İştirak haqqının yatırılacağı hesab nömrəsi (TL)

*6 iyunda əlavə olunacaq.

AZƏRBAYCAN HESAB MƏLUMATI

Benefisiar bank: Kapital Bank ASC Şuşa filialı

Valyuta: AZN

Filial kodu: 200167

Nömrə: 9900003611

SWIFT kodu: AIIBAZ2XXXX

Çoxsaylı hesab: AZ37NABZ01350100000000001944

Benefisiarların adı: İKSAD AZƏRBAYCAN

Faydalar hesabı: AZ77AIIB400900D9447335204116

Faydaların VÖEN-i: 7501036281

Kapital Bank Adı: AZ 1130, Bakı şəhəri, 8-ci mikr-n, İbrahimpaşa Dadaşov küç.

3158/3156-ci məhəllə. İKSAD Azərbaycan tel: +994 77 331 98 24; +994 77 377 76 22

KONQRESİN NƏŞR İMKANLARI

1- Konqresdən sonra referat və tam mətnləriniz (tam mətn məcburi deyil) konqres kitabında ISBN ilə çap olunacaq. Bu nəşrlər konqresdə iştirak haqqına daxildir.

2- Beynəlxalq Jurnallarda nəşr etmək imkanı (8 illik): Konqres iştirakçıları üçün müraciət haqqı 50% endirimlə (300 TL).

Avrasiya Sosial Elmlər Jurnalı: www.euroasiajournal.com

Eurasian Journal of Applied Sciences: www.euroasiajournal.org

Vacib qeyd: Konqres təşkilatımızın jurnalın nəşri prosesinə müdaxilə etmək səlahiyyəti yoxdur. Siz məqalələrinizi birbaşa jurnala göndərməli və prosesi jurnaldan izləməlisiniz. Jurnalın hakimlik prosesindən keçən məqalələr dərc oluna biləcək. Konqres iştirakçısı olmaq jurnalda dərc olunmasına zəmanət vermir.

Digər Elanlar