11-ci Avrasiya Zirvəsi Elmi Araşdırmalar və Cari İnkişaflar Konfransı keçirilib

• 24 Jun 2023

22-23 iyun, 2023-cü il tarixində Bakı Avrasiya Universiteti, Türkiyə Respublikası Nevşehir Göreme Bələdiyyəsi və İKSAD İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə 11-ci Avrasiya Zirvəsi Elmi Araşdırmalar və Cari İnkişaflar Konfransı üz-üzə və onlayn formatda Göremedə keçirilib.

Konfransda 36 ölkə-Türkiyə, Azərbaycan, ABŞ, İraq, Hindistan, Səudiyyə Ərəbistan Krallığı, Serbiya, Albaniya, Pakistan, Şimali Makedoniya Respublikası, Kosovo, Filippin, Rumıniya, Bosniya və Herseqovina, Xorvatiya, Polşa, Nigeriya, Yunanıstan, Argentina, İspaniya, Almaniya, Mərakeş, Malayziya, Bolqarıstan, Tunis, Ukrayna, Fransa, Əlcəzair, Vyetnam, İtaliya, İndoneziya, Rusiya, Macarıstan, Çin, İran və Braziliyadan 212 məruzə ilə 1000-ə yaxın iştirakçı çıxış etmişdir.

Aşılış mərasimində təşkilat komitəsinin sədri Bakı Avrasiya Universitetinin prorektoru prof. Gülzar İbrahimova, Nevşehir Göreme Bələdiyyə Başçısı Ömər Eren və İKSAD İnstitutunun direktoru prof. Mustafa Lətif Əmək çıxış edərək Konfransın işinə uğurlar arzulayıblar.

Tədbir çərçivəsində iştirakçılar Nevşehirin  tarixi və görməli yerləri ilə tanış olublar.