Bakı Avrasiya universitetinin əməkdaşları Xorvatiyada təlimlərə qatılıblar.

• 17 Mar 2022

Bakı Avrasiya universitetinin əməkdaşları Xorvatiyada təlimlərə qatılıblar.

07 - 11 mart 2022-ci il tarixlərində Bakı Avrasiya Universitetinin   əməkdaşları Tamerlan  Şahbazlı və  Esmira Talıbova Erasmus + proqramı çərçivəsində Xorvatiya Respublikasının, Pozega Politexnik Universitetinində  Beynelxalq Təlim Tədris həftəsində iştirak ediblər. Ölkəmizin tarixi , bu günü ilə bağlı çoxsayl; sualları cavablandıran  əməkdaşlarımız tələbələr qarşısında   Azərbaycan Respublikasında təhsil sistemi adlı təqdimatlarla da çıxış etmişlər.,eyni zamanda təmsil etdikləri   Bakı Avrasiya Universitetinin tarixi və bu günü haqqında  məlumatlar verilmiş, qarşılıqlı interaktiv müzakirələr aparılmışdır.

Sözügedən tədbir həftəsində Azərbaycanla yanaşı, Braziliya, Bosniya və Hersoqovina, Hindistan, Gürcüstan və Moldova Respublikalarının Universitetlərindən də nümayəndələr iştirak etmişdirlər.