Yunus Əmrə İnstitutunun direktoru BAAU-da olub

• 17 Mar 2023

Bakı Yunus Əmrə İnstitutunun direktoru Səlcuq Karaklıç Bakı Avrasiya Universitetinin qonağı olub.

Görüşdə BAAU-nun Ümumi filologiya kaferasının əməkdaşları,eyni zamandaTürk dili və ədəbiyyatı ixtisasının I kurs tələbələri   iştirak edib.Daha sonra tələbələrin iştirakı ilə istiqlal şairi Mehmet Akif Ərsoyun xatirəsi anılıb, şairin sözlərinə yazılmış "İstiqlal Marşı" oxunub. Daha sonra Türkiyə universitetləri ilə əlaqələrin əhəmiyyəti və mümkün əməkdaşlıq imkanlarından danışılıb. Görüşdə hər iki tərəfin maraqlı təklifləri və bir sıra layihələr müzakirə mövzusu  olunub. Ziyarəti sırasında göstərdikləri doğma və isti münasibətə görə universitet rəhbərliyinə öz təşəkkürünü bildirən Səlcuq Karakılıç, eyni zamanda tələbələrə Yunus Əmrə  İnstitutunun hədiyyələrini təqdim edib.